Yo, yo, yo (niet te verwarren met ho, ho, ho), als je dit leest zijn we alweer terug in Spanje met onze ‘emmentaler boot’, te genieten van onze ‘dik verdiende vakantie’.
We zouden zelfs zeggen meer dan dik verdiend! Al de voorbereidingen van pakjes en snoep inpakken… daar kwam geen einde aan! Om nog maar te zwijgen over de pakjesverdeling. Dit jaar hebben we een poging gedaan om onze pakjesdienst te outsourcen (moeilijk woord voor een ander uw werk te laten doen). DHL, PDP, GLS, Post NL, Bpost, zijn blijkbaar zulke pakjesdiensten, blijkbaar, want van elke firma kregen we een negatief antwoord: te veel pakjes, niet op tijd leverbaar, te hoge werkdruk,… en het beste smoesje was HOOGTEVREES! Blijkbaar zijn die pakjesdiensten niet van het zelfde niveau als de zwarte pieten en Sinterklaas.
Onze leveringen in Hulsen waren ook dit jaar weer snel, op tijd, netjes, met gewoon papier, glanzend papier, gazette papier, geen papier, met strikken, zonder strikken, met kaartje, zonder kaartje. (Meer opties zijn mogelijk maar deze moet je aanvragen via postadres: Spanjestraat 1 postcode 0612 Hemel)
De bezoekjes gingen dan ook niet onopgemerkt voorbij, het blitz-bezoek dat we in de huiskamers brachten was steeds met een lach, al was een traantje soms ook niet ver weg! Maar die traantjes ebden snel weg bij het zien van de GROTE ZAK SNOEP. De bekende Sinterklaas jukebox hits gingen er door als pepernoten, en nieuwe ‘picasso’s’ werden aan de Sint overhandigd. Wat is het een voorrecht om deze job te mogen uitoefenen!
Onze Sintmobiel stond zoals altijd weer netjes klaar, race-piet, adres-piet en gps-piet brachten ons weer feilloos naar de desbetreffende kinderen. Bedankt hiervoor!!
Speciale dank gaat dit jaar naar ‘Stafsmid’ Marc voor het repareren van de staf van Sinterklaas, die zijn krul was kwijtgespeeld tijdens het vervoer. Tip voor race-piet: oefen tegen volgend jaar het achteruitrijden van een helling vanuit stilstand! (zie foto)

HASTA LA VISTA en tot volgend jaar!