MAGIC-AVOND bij KWB HULSEN


We hadden op vrijdag 5 oktober onze Magic-avond. Wat we allemaal konden verwachten was niet echt geweten, maar dat één en ander zou verdwijnen werd snel duidelijk.

Goochelaar Danny had zijn collega,s/leerlingen meegebracht en de show kon beginnen. Al kwamen er geen konijnen uit een toverhoed en vlogen er geen witte duiven door de zaal, ze konden de opgekomen aanwezigen wel bekoren met truuken zoals we het kennen van op tv en in het circus. Toveren was het niet, maar sommige dingen leunden er sterk tegenaan.

De meegebrachte assistente werd in een grote magic-box doorzeefd met zwaarden, maar kwam er heelhuids en zonder kleerscheuren weer uit.

Kettingen en sloten waren niet genoeg om Danny te ketenen want wonderwel was hij onmiddellijk weer een vrij man.

De mensen op eerste rij konden meedoen met enkele rare truuken en verloren telkens de strijd tegen een goochelaar die iedereen op het verkeerde been zette en hij als winnaar uit de strijd kwam.

Na het podium-optreden deden de prima Magiërs nog tafelgoochelen, waar wij leken, kop of staart van verstonden.

De lottogetallen konden ze mij niet voorspellen, want dan was waarschijnlijk dit verslag er niet geweest of door iemand anders geschreven en zat ik misschien wel ergens op de Bahamas.

Een leuke avond en ééntje om over na te denken hoe het allemaal in mekaar zat.

 

Een gefopte toeschouwer