16 februari 2018 - KWB Hulsen


16 februari 2018 was het weer zover, de avond waar al heel lang naar werd uitgekeken: de alom bekende en steengoede comedy avond van Hulsen!

De line-up loog er niet om: Erhan Demirci, Bart Cannaerts en Raf Koppens stonden op het programma. Ook MC Tom Cools was aanwezig om de sfeer te zetten.

De organisatie had dit jaar wel hele leuke “flashy” inkombandjes: Flikkerende glitter strikjes. Het gaf een geweldig leuk aanzicht, de sfeer zat er goed in!

Na een goeie opwarmer van MC Tom Cools, trapte we af met Erhan Demerci. Een fantastisch goed optreden waarbij er de draak werd gestoken met culture verschillen. Heel herkenbaar en ontzettend komisch.

Met Bart Cannaerts maakten we kruiswoordpuzzels, en zongen we zeer zéér lange verjaardagsliedjes.

We sloten af met Raf Coppens met zijn droge en soms harde humor. Aan het bulderende gelach van de zaal maakte ik eruit op dat zijn act ontzettend grappig was, maar gezien ik als Hollandse zijn West-Vlaams dialect erg moeilijk kon verstaan, heb ik geen idee gehad wat Raf allemaal vertelde.

Dat het een succes was, was één ding dat zeker was. De artiesten bleven zelfs even na borrelen om wat na te kletsen.

Wij kijken alweer uit naar volgend jaar. Er zijn hier en daar al voorzichtig namen gevallen, en dat belooft weer een daverend succes te worden!

Namens KwB Hulsen, bedankt voor uw bezoek en tot volgend jaar!

(Auteur: Coralie Popper)