Beste deelnemer

 

Het is weer zo ver ! De 29ste fotozoektocht is ook weer afgesloten.

In een onwaarschijnlijke periode van afstand houden en mondmaskers waren er toch nog heel wat dappere deelnemers die zich dit jaar aan deze opdracht waagden.

Gelukkig konden we genieten van mooi weer en vermits we verwend werden met de mooie natuur en de rust hier in Hulsen, stond die hele coronatoestand even niet op de eerste plaats. Vermits iedereen dit op zijn eigen tempo en tijdstip kon doen, was dit ook een mooi alternatief om op een veilige en risicoloze manier de vrije tijd die we hadden in te vullen.

 

De som van de lottogetallen bedroef 139 

Er kwamen 75 formulieren binnen waarvan

 • 16 juist
 • 34 juist maar overschat
 • 11 fout
 • 14 fout en overschat 

Dit zijn de winnaars:

 • Gedeelde 1ste plaats: Meeus Nicole en Claes Lina met 137
 • Gedeelde 3de plaats: Mariën Mia en Wielockx Luc met 136
 • 5de plaats: Leirs Bernd met 133
 • 6de plaats: Claes Lena met 132
 • Gedeelde 7de plaats: Verherstraeten Nele en Sels Brit met 131
 • 9de plaats: Peys Eric met 128
 • 10de plaats: Mandiau Robby met 127

De winnaars kunnen hun prijs afhalen op ZONDAG 4 OKTOBER tussen 11 en 12 uur in de cafetaria van Hulsen

Proficiat aan de winnaars en bedankt iedereen om deel te nemen !

 

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

Onze ondertussen al traditionele comedy avond was er dit jaar weer één om niet snel te vergeten. Tom Cools kan blijkbaar buiten de komediant uithangen ook een geweldige line-up ten tonele brengen. Den Tom schoot sneller uit de startblokken dan ‘Usain Bolt’ en binnen de 9,58 seconden zaten we ook al aan meer dan 100 lachsalvo’s. Top atleet, die’n Tom. De lachspieren waren dan ook in no time opgewarmd, jaja zelfs oververhit!! (waarschijnlijk van Paula hare biscuit in den oven)

Onze eerste gast was Jeroen Verdick, nee nee, zeker niet te dik en met een schoenmaat 38 volgens Jeroen bewezen dat een bepaald lichaamsdeel hier niet mee evenredig is! De boekhouder uit Turnhout goochelde met het kempisch dialect vremde mor herkenbare zinnen in elkaar. Alleen opletten met een bepaald wit poeder op de tong te leggen, dat zou de uitspraak van sommige woorden wel eens snel kunnen bemoeilijken! ‘Klein’ begonnen maar groots geëindigd. Een geweldig optreden van dit jonge talent zou ik zeggen!!

My and my guitar, nee nee, niet die van het Eurosongfestival, wel die van Belgium’s got talent… en talent, dat mag je letterlijk nemen. Peter Hens wisselt sappige verhalen en herkenbare situaties af met vrolijke liedjes. Peter is duidelijk een ‘echte’ man, die ‘geniet’ van een dagje Ikea en een meester behanger is…. Niet dus! Als de vriendin dan nog zelf aan het klussen gaat, is het hek helemaal van de dam! ’Je bent een piramide, alles schuift van je af!’ was dan ook zijn leuze in benarde situaties. 10 trappisten… wat begon als een banaal liedje begon bij trappist 7 grappig te worden…om bij trappist 9 geniaal hilarisch te zijn, en dan zwijgen we nog over trappist 10 !!! Dit was humor ten TOP!!

Doooooorst!! Den Dennis zijn ‘moppentrommel’ werd leeggemaakt tijdens de pauze en de 4 grappigste mopkes uit de zaal werden door Tom beloond met inkomkaarten van ‘Swingin Hulsen’. Onze voorzitter ’moppie’ heeft blijkbaar nog grappige verborgen talenten. Na de biertonnen terug gevuld te hebben nam Tom de bende weer op sleeptouw met enkele hilarische anekdotes over het opvoeden van zijn 2 klein mannen.

Onder het moto; ‘De Kempen, daar mag het altijd wel een bitje meer zijn’, ging Nigel Williams sneller dan zijn besnorde ex-landgenoot Nigel Mansel ooit met een F1 gereden had! Messcherp, op het randje, de goede ouwe Nigel (oud zoals hij het zelf zegt) had er duidelijk zin in en wist als geen ander hoe hij…..een gratis stoelgangtest moest afnemen. In ware Ikea stijl werd de volledige procedure in geuren en kleuren aan de man gebracht! De grappen en grollen werden tegen ‘warp speed’ op ons afgevuurd, waarbij Nigel aan het publiek vroeg ‘of dit wel kon in de Kempen’ Die van OKRA zagen dat het wel goed was. Als mede grondlegger van de stand up comedian en meer dan 20 jaar ervaring was dit, naar mijn mening, toch wel één van de hoogte punten uit onze comedy avonden!
Alweer een geslaagd avondje plezier, zou ik zo zeggen. En…..vooral dank aan al de helpers die weer mee zorgde voor een geslaagde organisatie! Tot volgend jaar, en zie dat je er snel bij bent!
En Paula……die bakte nog een biscuit😊

 

 

 


Yo, yo, yo (niet te verwarren met ho, ho, ho), als je dit leest zijn we alweer terug in Spanje met onze ‘emmentaler boot’, te genieten van onze ‘dik verdiende vakantie’.
We zouden zelfs zeggen meer dan dik verdiend! Al de voorbereidingen van pakjes en snoep inpakken… daar kwam geen einde aan! Om nog maar te zwijgen over de pakjesverdeling. Dit jaar hebben we een poging gedaan om onze pakjesdienst te outsourcen (moeilijk woord voor een ander uw werk te laten doen). DHL, PDP, GLS, Post NL, Bpost, zijn blijkbaar zulke pakjesdiensten, blijkbaar, want van elke firma kregen we een negatief antwoord: te veel pakjes, niet op tijd leverbaar, te hoge werkdruk,… en het beste smoesje was HOOGTEVREES! Blijkbaar zijn die pakjesdiensten niet van het zelfde niveau als de zwarte pieten en Sinterklaas.
Onze leveringen in Hulsen waren ook dit jaar weer snel, op tijd, netjes, met gewoon papier, glanzend papier, gazette papier, geen papier, met strikken, zonder strikken, met kaartje, zonder kaartje. (Meer opties zijn mogelijk maar deze moet je aanvragen via postadres: Spanjestraat 1 postcode 0612 Hemel)
De bezoekjes gingen dan ook niet onopgemerkt voorbij, het blitz-bezoek dat we in de huiskamers brachten was steeds met een lach, al was een traantje soms ook niet ver weg! Maar die traantjes ebden snel weg bij het zien van de GROTE ZAK SNOEP. De bekende Sinterklaas jukebox hits gingen er door als pepernoten, en nieuwe ‘picasso’s’ werden aan de Sint overhandigd. Wat is het een voorrecht om deze job te mogen uitoefenen!
Onze Sintmobiel stond zoals altijd weer netjes klaar, race-piet, adres-piet en gps-piet brachten ons weer feilloos naar de desbetreffende kinderen. Bedankt hiervoor!!
Speciale dank gaat dit jaar naar ‘Stafsmid’ Marc voor het repareren van de staf van Sinterklaas, die zijn krul was kwijtgespeeld tijdens het vervoer. Tip voor race-piet: oefen tegen volgend jaar het achteruitrijden van een helling vanuit stilstand! (zie foto)

HASTA LA VISTA en tot volgend jaar!